Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí játrová paštika s jablky

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Bůček osolíme, opepříme a upečeme v troubě. 2) Cibuli nakrájíme nahrubo, jablka oloupeme a nakrájíme na kostičky. 3) Cibuli smažíme na másle, po chvíli přidáme jablka. Odložíme stranou. 4) Játra osmažíme dohněda ze všech stran. 5) Jalovec rozdrtíme například v hmoždíři. 6) Všechny suroviny rozmixujeme do hladka (můžeme si pár jater odložit stranou a dát je jako celé kousky do paštiky). 7) Srnčí hřbet vyložíme potravinářskou folií, nalijeme paštikovou směs, dáme do pekáčku naplněného horkou vodou tak, aby dosahovala do 3/4 výšky srnčího hřbetu. 8) Pečeme na 90 °C asi hodinu a půl. 9) Necháme vychladit do druhého dne a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
sonizna |5. září 2014
není nad domácí paštiky, dělám jich také nepřeberné množství Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!