Maso z vrchní strany nařežeme na malé kostičky a poprášíme moukou. Opepříme, osolíme a dochutíme grilovacím kořením. Brokolici opláchneme a horní část oddělíme od košťálu. Růžičky rozkrájíme na malé kousky. Uvaříme ji do měkka v osolené vodě, před koncem přidáme i hrášek a dovaříme společně. Vodu slijeme a necháme oschnout. Ředkvičky oddělíme od zelených lístků, omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Poté je společně s máslem přimícháme do zeleniny. Maso smažíme na pánvi a rozehřátým olejem dozalatova. Podáváme společně s čerstvým salátem a připravenou jarní zeleninou. - maso je také výborné když si ho den předem naložíme do marinády (med a sojová omáčka) - k zelenině klidně přidejte co máte doma rádi - sterilovanou kukuřici, jarní cibulku, pórek aj. podobné.