Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí prsa delikates

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z nasekané petrželové natě, soli, pepře, worcestru a citronové šťávy připravíme marinádu. Maso nakrájíme na proužky, dlouhé asi 6 cm, dejte do mělké nádoby, zalijeme marinádou a necháme uležet nejméně 4 hodiny. Pak maso vyjmeme a necháme okapat, bílek rozšleháme, každý kousek masa do něj namočíme a pak opatrně obalujeme v sezamu. Smažíme na rozpáleném tuku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Victor |4. listopadu 2013
Dobré Odpovědět
Rentiér1946 |4. listopadu 2013
Děkuji za foto :-) Odpovědět
janatka |4. listopadu 2013
Tak mám vyzkoušené v sezamu a slunečnicových semínkách,super chuťovka. Odpovědět
Rentiér1946 |26. řijna 2013
Úplně tuhý bílek by neměl být, stačí našlehat. Odpovědět
janatka |25. řijna 2013
Bílek jsem rozšlehala jen trochu neměl být do tuha??Mám odzkoušeno,měla jsem kuřecí stehna vykoštěná a obalovala jsem v sezamu, zkusila v slunečnicových semínkách.Chutné k tomu domácí majonézu.Poté přidám fotečku. Odpovědět
daramacho |25. řijna 2013
dobré Odpovědět
Lenny |19. června 2013
vyzkouším a pak uvidím Odpovědět
daramacho |18. června 2013
lákavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!