Krůtí roláda se žampiony
45
0
0
Ze světlé části pórku uřízneme špalíček asi 2-3 cm dlouhý a nakrájíme najemno. Zbytek pórku nakrájíme na silnější kolečka. Bulgur propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Máslo rozpustíme v hluboké pánvi, přidáme kari a lehce je orestujeme. Přidáme kousky masa a opečeme dozlatova (asi 2 minuty). maso vyndáme z pánve a necháme v teple. Na pánev přidáme bulgur a lehce ho orestujeme (asi 1 minutu). Bulgur zalijeme zeleninovým vývarem, přivedeme k varu, přidáme kolečka pórku a sůl, zprudka vaříme 3 minuty. Vmícháme maso a pomerančový džus, zakryjeme pokličkou a necháme ještě 20 minut dojít. Na talířích porce posypeme tenkými proužky nakrájeného pórku.