Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí roláda plněná dýní a mozzarellou

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Dužinu dýně nakrájíme na kostičky, dáme na plech vyložený pečícím papírem, zakápneme olivovým olejem, osolíme, opepříme a posypeme sekanými lístky tymiánu. Pečeme na 200 °C asi 20 minut. Po upečení necháme vychladnout. 2) Krůtí maso nařízneme tak, aby nám vzniknul velký plát. Naklepeme, osolíme, opepříme a naplníme dýní a natrhanou mozzarellou. Zarolujeme a obalíme do alobalu, který jsme potřeli jednou lžící másla. Pečeme na 200 °C asi 45 minut. 3) Na jedné lžíci másla orestujeme drcený česnek, přidáme fazolky a chvíli orestujeme. Nakonec přidáme petrželku. 4) Podáváme nakrájenou roládu s fazolkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
objev |10. řijna 2014
Před podáváním můžeme pokapat olivovým olejem. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!