Krůtí prsa nakrájejte na čtyři stejné plátky. Rozinky zalijte částí cidru a nechte stát. Cibuli nakrájejte najemno. Dvě jablka oloupejte, nakrájejte na kostky, dejte do misky a pokapejte zbylým cidrem. Listy pórku opláchněte a ponořte asi na 1 minutu do vroucí osolené vody. Zchlaďte je ve studené vodě a nechte okapat. Naklepané maso osolte, opepřete, poklaďte je listy pórku a pevně stočte. Závitky ovažte provázkem, opečte je na rozpáleném oleji a vyjměte. Vy výpeku osmahněte cibuli, přidejte hořčici a nakrájená jablka a míchejte, až cibule zezlátne. Přidejte cidr z jablek a rozinek, vložte závitky, přiklopte a duste asi 25 minut. Podlévejte vývarem. Zbylé jablko nakrájejte na kostky. V rendlíku rozpusťte polovinu másla a přidejte med. Vmíchejte jablko, přiklopte a duste 5 minut. Ze zbytku másla a moukypřipravte světlou jíšku. Měkké závitky vyndejte, do základu přidejte zbylý vývar a jíšku. Rozmixujte, podle potřeby nařeďte vodou, vložte rozinky a ještě asi 15 minut zvolna povařte. Ke konci přidejte podušená jablka,dle potřeby přisolte a prohřejte. Podávejte s těstovinami nebo rýží. Cidr je slabé francouzské jablečné víno, které seženete i u nás. Nahradit ho můžete slabým pivem.