Nakrájejte kuře na kousky, smíchejte je s citronovou šťávou a garam masalou, trochu osolte. Marinováním docílíte toho, že maso bude nádherně šťavnaté. Rozehřejte olej, nasypte cibuli a smažte 6-7 minut dozlatova. Přidejte kuře a smažte 3-4 minuty než změní barvu. Přidejte madras curry pastu, pár minut povařte a přidejte rajčata a kokos. Přikryjte pokličkou a pomalu vařte 20 minut. Po této fázi někdy přidávám ještě kokosové mléko - to když chci mít omáčku ještě krémovější... Kokosové mléko stačí jen minutku provařit a hotovo. Je to dobrota Přidejte listy koriandru a hned podávejte (koriandr už se nevaří). Jako přílohu podávejte s rýží basmati nebo s indickými plackami chapati, recept najdete zde: http://domacijidlo-ulipy.blogspot.cz/2013/11/chapati-roti.html *pokud neseženete madras curry pastu, tak do směsi koření přidejte lžičku lisovaného česneku a lžičku strouhaného zázvoru,