Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře v alobalu

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Porce naklepeme, zalijeme marinádou vzniklou smícháním 3 lžic oleje, citronové šťávy, soli, prolisovaného česneku, pokrájené cibule, papriky a dochucovadel. Necháme několik hodin proležet, nejlépe přes noc. Uleželé maso okapeme, prošpikujeme klínky slaniny a dohřeje zabalíme do dvojitého alobalu. každou porci zvlášť. Pečeme na grilu nebo v troubě za občasného obracení asi 35 minut. Chutnají výborně se žebráckými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!