Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře v marinádě

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Maso nakrájejte na proužky. V misce smíchejte všechny ingredience na marinádu (jogurt, česnek, zázvor, chilli paprička) a naložte do ní nakrájené maso nejméně na 2 hodiny (lepší je to přes noc). Pak maso vyndejte a jen lehce otřete, osolte a opepřete, pak rozložte na plech s pečícím papírem. Pečte na 200°C asi 20 minut.
  2. DRESINK připravíme ze 150g bílého plnotučného jogurtu, prolisovaného stroužku česneku, lžičky citronové šťávy, lžíce nasekané máty, špetky soli a pepře. Máte-li raději dresink pikantnější můžete do něj nasekat 1 chilli papričku. Okurku nakrájejte na kolečka a všechno podávejte s upečenými kousky masa.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!