Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře v parmezánové omáčce

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuře uvaříme v osolené vodě spolu se zeleninou. Vodu, ve které se vařilo kuře a zelenina, trošku dochutíme a necháme si ji na polévku. Kuře necháme vychladnout, vykostíme jej a nakrájíme na podlouhlé kousky. Z mouky a másla usmažíme světlou jíšku, zalijeme studenou vodou a pak polévkou a necháme omáčku dobře povařit. Zvlášť ušleháme žloutky, promícháme se strouhaným parmezánem a šálkem polévky a přilijeme k omáčce. Nakonec k omáčce přidáme i strouhaný křen. Maso vložíme na 5 minut do omáčky, aby se prohřálo. Podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!