Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře v peřince

Autor receptu: zimolka (250 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuře opláchneme a necháme okapat. Jogurt dáme do mísy, kde budeme kuře marinovat. Přidáme všechno koření a sůl a rozmícháme. Do této marinády naskládáme porce kuřete a pěkně ho tím bohatě natřeme. Přikryjeme pokličkou a dáme do lednice do druhé dne. Druhý den vymastíme olejem pekáč a naskládáme do něj porce kuřete, jogurt, který zbyde v míse tam přidáme taky, nepodléváme. Necháme v troubě na 200 st. zatáhnout aspoň 15 minut a pak podlejeme jen troškou vody - jen proto, aby se napřipékala šťáva. Postup opakujeme pokud je to potřeba střídmě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

oliv |7. července 2013
zkusím Odpovědět
tepito |21. června 2013
neznám... Odpovědět
Januse |21. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!