Připravíme marinádu: Česnek rozetřeme, přidáme ostatní potraviny, krátce podusíme a necháme vychladnout. Kuřecí čtvrtky vložíme do misky, potřeme marinádou a necháme v chladničce chvíli odležet, přitom je občas obrátíme. Čtvrt hodiny před grilováním vyjmeme čtvrtky z chladničky a necháme stát při pokojové teplotě, pak je osušíme, osolíme, pokapeme olejem a vložíme kůží nahoru do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem. Grilujeme 10 minut, potřeme je marinádou, obrátíme a grilujeme asi 20 minut, až jsou měkké. Přitom je nejméně jednou obrátíme. Podáváme s chlebem a se zeleninovým salátem. Marináda: 1 dl bílého vína, 2 lžíce citrónové šťávy, 1 stroužek česneku, 2 lžíce oleje , 1 špetka tymiánu, 1 sójová omáčka