Sýr utřeme s bylinkami a česnekem, přidáme na drobné kousky pokrájené rajče, přisolíme a připepříme mletým bílým pepřem. Plátky kuřecího masa naklepeme a potřeme nádivkou v italských národních barvách - červená, bílá, zelená. Maso zavineme a vložíme do olejem dobře potřených listů alobalu, který velmi pevně uzavřeme. V širokém kastrolu dáme hřát vodu a když dosáhne teploty asi 90 stupňů, vložíme do ní alobalové balíčky s masem. Pomalu, na slabém ohni, tedy nikdy ne plným varem, při kterém by voda klokotala, vaříme asi 15-20 minut. Necháme pět minut prochladnout, alobal rozřízneme a na polovinu překrojené závitky položíme do hnízdeček ze širokých vařených nudlí. Přelijeme rajskou omáčkou, třeba i ze sáčku, nebo dobrým kečupem.