Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí játra se žampiony a smetanou

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme nakrájené žampiony, osolíme, okořeníme a zalijeme trochou vody. Uvaříme. V jiném kastrůlku opět zpěníme trochu cibule, přidáme nakrájená játra, obděláme je, zalijeme trochou vody a podusíme. Když jsou žampiony měkké, přidáme je k játrům a dochutíme.Nakonec zahustíme kysanou smetanou s trochou hladké mouky. Podáváme s bramborami, noky nebo rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana 9|19. ledna 2014
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!