Sojové kostky dáme do hrnce a zalijeme vařící vodou, ve které jsme rozmíchali bujón, voda by měla být asi 3 cm nad kostkami, necháme 20 minut odstát a nabobtnat. Sójové kostky ocedíme a nakrájíme na menší kousky. Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme prsíčka nakrájená na malé kousky a krátce orestujeme. K orestovanému masu s cibulí, přidáme nakrájenou papriku, pórek a žampióny, prolisovaný česnek, sójové kostky, trochu sójové omáčky, chilli, kari, podle chuti osolíme, zalijeme trochou vývaru a dusíme do změknutí masa. Po změknutí masa zahustíme kukuřičným škrobem rozmíchaným v trošce vody, krátce povaříme, dochutíme kořením a solí podle své chuti. Pokud chceme mít více šťávy, přidáme vodu nebo vývar. Orestovanou směs můžeme dát do tlakového hrnce a od bodu varu vařit 10 minut. Pak stáhneme z ohně a necháme asi 10 minut dojít, hrnec otevřeme a směs zahustíme škrobem, rozmíchaným v trošce vody.