Připravíme si marinádu z poloviny červeného vína, olivového oleje, rozmarýnu, bazalky, prolisovaného česneku, mletého čtyřbarevného pepře, worchestru, sójové omáčky, podrcené feferonky a medu. Kuřecí maso nakrájíme na větší kousky a přidáme do marinády. Necháme v chladu odležet alespoň hodinu. Na pánvi rozpálíme olivový olej, vložíme marinované maso bez marinády a rychle ze všech stran opečeme, aby se zatáhlo. Masíčko vyjmeme a do pánve dáme nakrájenou cibuli a celerovou nať, orestujeme. Zvlášť si dáme do kastrůlku 2 lžíce medu, které za stálého míchání necháme zkaramelizovat do světle hnědé barvy. Dáváme pozor, abychom jej nepřipálili. Zkaramelizovaný med opatrně zalijeme marinádou, která nám zůstala a ještě přidáme asi 100 ml vínka. Chvilku necháme přejít varem a zalijeme kuřecí kousky, které jsme mezitím vrátili na pánev s cibulí. Jelikož jsme zatím nesolili, ochutnáme a dosolíme podle chuti. Zakryjeme a dusíme do změknutí, což trvá chvilku, asi 15 minut. Na závěr zjemníme pár kousky másla. Mezitím si uvaříme takovou rýži, jakou má kdo rád. Ozdobíme brusinkovým kompotem nebo brusinkovým džemem. Můžeme servírovat. Zapíjíme dobrým červeným vínkem. Přeji Vám dobrou chuť.