Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí ragú se zeleninou

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: pro 3-4 osoby
Obtížnost: Snadné
Příprava: 25 min.
Vaření: 35 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Cibuli a česnek nakrájíme najemno. Nakrájené maso opečeme ze všech stran ve woku na oleji, osolíme a opepříme.
  2. Opečené maso vyndáme a na výpeku osmahneme nakrájenou slaninu s cibulí a česnekem. Do základu vrátíme maso a přidáme kuřecí bujón, přilijeme víno a vodu. Snížíme teplotu a zvolna dusíme asi 20 minut. Podle potřeby podléváme.
  3. Papriky očistíme, rajčata oloupeme. Odstraníme z nich semínka a všechno nakrájíme na menší kousky. Pak zeleninu přidáme k masu a dusíme asi 15 minut. Přidáme sůl a pepř. Podáváme s pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!