Dám si v hrnci na sádle dusit do růžova cibuli nakrájenou na kostičky. Pak k cibuli přidám králičí maso naporcované na menší kousky. Chvilku dusím a přidávám bobkový list, nové koření, vegetu a paprikovou vegetu /pokud nemáte doma paprikovou vegetu, smíchejte půl lžičky normální vegety s půl lžičkou mleté papriky/, sůl. Chvilku všechno spolu podusím bez vody než maso pustí šťávu. Pak zaleju vodou, asi 250 - 300 ml. Až je maso měkké, vyberu ho z hrnce, šťávu přepasíruju přes síto. Přileju k ní vodu, tolik kolik chci mít omáčky. Zahustím vlažnou vodou smíchanou s hladkou moukou a zase chvilku provařím. Odstavím z ohně a přidám smetanu. Pak přikyselím podle chuti octem. Maso vrátím do omáčky. Nejvíce nám to chutná s čerstvým chlebem, ale jde to i s knedlíkem. Maso servírujeme buď spolu s omáčkou nebo až po snězení omáčky.