Staňte se našimi fanoušky na:

Květák s masem

Autor receptu: roxana-zdena (166 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Přípravu tohoto pokrmu je lépe dělat na dvou pánvích. V jedné pánvi osmažte na oleji květák rozebraný na malé růžičky, hned posolte, aby změkl. Na prudkém ohni to trvá asi 6 minut. Na druhé pánvi osmažíme maso, pokrájené na plátky a rozmíchané v Solamylu s bílkem. Mícháme až se maso rozdělí od sebe. Přidáme koření, hrášek, promícháme pánve a hned podáváme. Zelený hrášek se dává spíš pro barvu, lepší je čerstvý, který jen spaříme vřelou vodou, zmrazený dáme přímo na pánev.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Konato |8. dubna 2013
Květák máme rádi. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!