Staňte se našimi fanoušky na:

Květák smažený 2

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Květák očistíme od listí a opláchneme pod studenou vodou. Do hrnce dáme vařit vodu, osolíme jí a do vroucí vložíme květák košťálem dolů. Vaříme pod pokličkou asi 8 minut. Vodu scedíme a květák necháme vychladnout. Poté květák rozdělíme na růžičky a obalíme v hladké mouce, rozšlehaném osoleném vejci s tatarskou omáčkou a ve strouhance. Rychle usmažíme v dostatečném množství oleje.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |19. července 2013
dobré Odpovědět
sari |1. června 2013
mnam mnam děláme Odpovědět
honzíček |1. června 2013
mnam Odpovědět
J |30. května 2013
vyzkousim Odpovědět
pavlinf |30. května 2013
dobrota,máme rádi Odpovědět
Petr121212|29. září 2013
dobrota Odpovědět
Mindínek|13. srpna 2013
To s tou tatarkou neznám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!