Staňte se našimi fanoušky na:

Květákové rizolety

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Květák uvaříme do poloměkka a na cibulce udusíme. Z mouky, mléka, vejce, soli a trochy prášku do pečiva připravíme těsto a upečeme z něho tenké omelety. Naplníme je drobně usekaným květákem, zavineme, obalíme v mouce, vejci a strouhané housce, do které můžeme zamíchat 2 dkg strouhaného tvrdého sýra. Smažíme je jako řízek Podáváme se salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!