Staňte se našimi fanoušky na:

Kysané zelí - domácí

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli oloupeme a pokrájíme na plátky,hlávky zelí očistíme a pokrájíme na tenké nudličky nebo pokrouháme k tomu určeném struhadle.Ve vhodné nádobě smícháme zelí s cibulí,solí,kmínem a cukrem a necháme přes noc odležet.Pak zelí natlačíme do kameninové nebo porcelánové látky a zatížíme.Během kvašení zelí kontrolujeme a dolíváme hladinu slanou vodou.Zelí bylo mělo být vždy pod vodou .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mochomůrka |4. července 2014
ukládám Odpovědět
milmach |17. srpna 2013
dobré Odpovědět
Arabela |30. května 2013
Myslím si, že je jedno, jesti je anebo není chyba v nadpisu názvu, důležité je, aby nebyla v receptu. To zelíčko je klasika, kysané miluji. Recept uložím a na podzim vyzkouším. Jaro, díky. :-) Odpovědět
A |14. května 2013
hotovo , opraveno Odpovědět
A |14. května 2013
jj Odpovědět
A |13. května 2013
už jsem zasla zprávu ,aby název opravili Odpovědět
Vlasta78 |13. května 2013
hrubka v názvu.... Odpovědět
JanaB |13. května 2013
Ještě jsem nedělala. Odpovědět
JarmilCa|9. řijna 2013
Jdu do toho. Snad se podaří .. díky za recept. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!