Staňte se našimi fanoušky na:

Kýta v mátě se zeleninou

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso potřete pastou z citronové kůry i šťávy, česneku a rozmarýnu, osolte a opepřete. Vložte do olejem vymazaného pekáče, pak do trouby předehřáté na 180°C a pečte hodinu. Maso potřete mátovým želé a pečte ještě asi 20 minut, obložené pokrájenou zeleninou, kterou jste osolili, opepřili a zakápli trochou oleje. Po upečení nechte maso přikryté v teple a pak ihned podávejte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!