Staňte se našimi fanoušky na:

Labužnický špenát

Autor receptu: lucie.s.kopecka (78 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hrnce nalijeme asi 1,5 dcl mléka a vložíme zmražený špenát, přikryjeme pokličkou a na mírném ohni zahříváme, až špenát rozmrzne. Mezitím si připravíme světlou jíšku z oleje, mouky a vody. Ke špenátu přidáme celé vejce a rozmícháme. Osolíme, zahustíme připravenou jíškou podle potřeby, krátce povaříme a nakonec

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lidusak |24. června 2013
dělám Odpovědět
Linda |14. června 2013
zkusím Odpovědět
zajdixs |12. května 2013
ukládám Odpovědět
water |10. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
laetti |9. května 2013
dobrota Odpovědět
maka |9. května 2013
mnam Odpovědět
katka.radova.5 |8. května 2013
v oblíbených :-) Odpovědět
Vlasta78 |8. května 2013
super Odpovědět
gwendy |8. května 2013
přidávám do oblíbených Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!