Staňte se našimi fanoušky na:

Lehký jogurtový koláč

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
29× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Smícháme jogurt s vejci, moukou a kypřícím práškem. Těsto rozetřeme na máslem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech, těsto poklademe ovocem. Povrch zasypeme drobenkou a pečeme při 175 °. Pečení si pohlídáme, zkusíme špejlí. Drobenka: 3-4 lžíce moučkového cukru, 3-4 lžíce hrubé mouky, 1-2 lžíce másla

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mochomůrka |31. řijna 2014
ukládám Odpovědět
Alma |22. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Monique |29. listopadu 2013
tohle určitě vyzkouším :-) Odpovědět
Januse |21. července 2013
vypadá to dobře ukládám na vyzkoušení Odpovědět
Hrabča |6. června 2013
Inuš - klid, Tereza Tr. to píše ke každému receptu napříč Tradičními recepty.cz, kde nenajde zmínku o vyložení plechu či formy pečícím papírem :-))) Asi honí bodíky za komentáře. Odpovědět
Bábrle Inka |5. června 2013
Milá Terezo Tr. umíte i jinou větu než tu že "Nejlepší je používat pečící papír"? Ale možná, že jste papoušek a pouze tuto jste se naučila :-) A nebo vás možná platí za reklamu. Odpovědět
T3r3z |5. června 2013
Nejlepší je používat pečící papír :-) Odpovědět
Aidel |9. března 2013
Zkusím Odpovědět
Iness |24. ledna 2013
mňam Odpovědět
iva.hlouskova |7. ledna 2013
výborná je s ostružinami Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!