Z bílků ušleháme pevný sníh, do kterého zašleháme asi 30g krystalového cukru. Potom za stálého míchání postupně přidáváme žloutky, zbývající krystal.cukr, vmícháme prosátou polohrubou mouku, vanilkový cukr a strouhanou citronovou kůru. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 30 minut při 180°. Upečený korpus vyndáme z formy a necháme vychladnout. Do studeného mléka zašleháme pudinkový prášek, přidáme moučkový cukr a šleháme asi 3 minuty do zhoustnutí - pudink natřeme na vychladlý korpus. Všechno omyté ovoce (kiwi,broskve,hroznové víno,meloun, rybíz,pomeranč,maliny,jahody) nakrájíme a rozložíme na pudinkovou vrstvu. Lehce vše polijeme zchladlou želatinou, kterou připravíme tak,že obsah sáčku (20g) promícháme v 1/2 l studené vody a necháme asi 10 minut nabobtnat. Pak želatinu zahřejeme ve vodní lázni (nejvýše na 60°) do úplného rozpuštění. Přidáme krupicový cukr a citronovou šťávu. Po zatuhnutí ozdobíme šlehačkou.