Staňte se našimi fanoušky na:

Lilková pasta

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Troubu předehřejeme na 180°C, slupku lilků nařežeme špičkou nože tak, aby se neporušila dužina. Lilky dáme na plech a pečeme doměkka asi 75 minut. Lilky necháme vychladnout, pak je podélně rozpůlíme a dužinu vydlabeme do mísy, pořádně ji rozmělníme. Do dužiny postupně zapracujeme olej, česnek a citronovou šťávu. Podle chuti osolíme a opepříme, přikryjeme potravinářskou fólií a dáme do chladničky. Hotovou mažeme na topinky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Kocourek2014|26. července 2015
+1 to může být dobrota :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!