Staňte se našimi fanoušky na:

Limonáda z červené řepy a jablek

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Řepu oloupeme a jablka zbavíme jádřinců. 2) Obojí dáme do odšťavňovače. 3) Džus dochutíme cukrem a limetkovou šťávou. Zalijeme vodou (perlivou či neperlivou - dle chuti). Přidat můžeme i jemně nasekanou mátu či meduňku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
sonizna |17. září 2014
Červená řepa obsahuje mimo jiné take kyselinu listovou, která pozitivně ovlivňuje srdeční činnost. Odpovědět
objev |10. září 2014
Limonáda je velmi zdravá, řepa obsahuje spoustu zdraví prospěšných látek - například křemíku, který napomáhá tvorbě vazivových tkání. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!