Staňte se našimi fanoušky na:

Lín na hříbkách

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Líny očistit, opláchnout a osušit. Vykrájet filety, omýt a osušit, pak osolit, lehce zaprášit moukou a okmínovat. Na pánvi rozehřát máslo a filety po obou stranách osmažit. Potom je vyjmout a uchovat na teple. Na výpeku opéct na tenké nudličky nakrájenou anglickou slaninu, přidat překrájené houby a krátce orestovat. Nakonec přidat máslo a krátce prohřát. Líny dát na talíře a přelít šťávou s houbami. Podávat s bramborovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |3. listopadu 2015
ryby můžu kdykoli Odpovědět
kymlal |28. prosince 2013
rybích receptů není nikdy dost Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!