Staňte se našimi fanoušky na:

Lín na kmínu

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rybu vykucháme a spaříme vařící vodou, abychom jí očistili od drobných šupin. Uvnitř osolíme, pokapeme citronem a okořeníme mletým kmínem. Pak obalíme v mouce smíchané se strouhankou v poměru asi 1:1, upečeme v troubě nebo na velké pánvi dozlatova. Jako příloha se hodí brambory a jako vánoční příloha jsou vhodné pečené kaštany. Ozdobíme plátky citronu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |3. listopadu 2015
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!