Těsto: 470 g hladké mouky, 150 g moučkového cukru, 310 g Hery, 2 žloutky, 1 vanilkový cukr, lžička nastrouhané citronové kůry. Máslo, žloutky a moučkový cukr na vále zpracujeme s moukou, vanilkovým cukrem a citronovou kůrou a vypracujeme těsto. Uděláme váleček, zabalíme ho do igelitové fólie a necháme do druhého dne v ledničce odležet. Druhý den z těsta odřezáváme kousky, vkládáme do středu formiček a prsty roztlačíme těsto do stran. Košíčky pečeme dozlatova asi 10 minut v troubě předehřáté na 170°C. Necháme je vychladnout a pak je z formiček opatrně vyklopíme. Krém: 400 ml mléka, 150 g cukru krupice, 125 g másla, 1 vanilkový pudink. Na polití: želatina Z mléka, pudinkového prášku a krupicového cukru uvaříme pudink. Do vychladlého pudinku zašleháme máslo pokrájené na menší kousky. Krém nanášíme do vychladlých košíčků pomocí cukrářského sáčku. Do krému naaranžujeme kousky ovoce. Nakonec si připravíme želatinu podle návodu na obalu a košíčky želatinou polijeme.