Staňte se našimi fanoušky na:

Lískooříškové biscotti

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tyto křupavé sušenky jsou tradiční italskou sladkostí. Jsou velmi tvrdé a je zvykem namáčet je před konzumací do dezertního vína (může být i káva nebo čaj). Smíchejte mouku s práškem do pečiva, cukr a sůl. Pomalu ke směsi přilévejte rozšlehaná vajíčka, přidejte vanilkový extrakt a nahrubo nasekané ořechy. Z těsta vyválejte dlouhý bochníček, pečte ho asi 40 minut v troubě předehřáté na 150°C. Hotový bochník nechte asi 15 minut chladnout, poté jen nakrájejte na tlusté plátky. Znovu je vložte do trouby a pečte na 130°C asi 10 minut z obou stran.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Estrella |7. srpna 2014
like Odpovědět
můra|12. června 2014
ukládám 1+ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!