Staňte se našimi fanoušky na:

Losos na másle

Autor receptu: Romik (113 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Půlka lososa,sůl pepř a máslo, a citronová štáva. Postup přípravy Lososa opláchneme, osušíme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Do zapékací mísy dáme trochu másla rozehřejeme a vložíme lososa. V troubě pečeme asi čtvrt hodiny, než ryba změkne. Může dát na pečící papír

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |11. řijna 2014
1+++ Odpovědět
dree |21. června 2013
zkusím Odpovědět
jola |8. května 2013
dobrota Odpovědět
miri3 |10. března 2013
dobrota Odpovědět
roxana-zdena |10. března 2013
Drahá je, navíc ryby moc nejím,skoro vůbec a lososa zrovna ano. Jednoduchý a výborný recept! Odpovědět
Romik |9. března 2013
Já vím,proto byl jen na vánoce. Odpovědět
jana.remkova.7 |9. března 2013
Losos je vynikající ryba, už jsem ji taky párkrát připravovala, bohužel, je strašne drahá. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!