Staňte se našimi fanoušky na:

Losos porybného Bárty

Autor receptu: zdenkai (59 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné porce lososa osolíme,opepříme a posypeme grilovacím kořením,zakápneme citronem a necháme uležet asi 10 minut,maso osmažíme do zlatava. Do rendlíku dáme smetanu,rozpustíme nastrouhaný sýr,podáváme s brambory na spoustu způsobů,podle nálady.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zdenkai |6. dubna 2013
asi to jde s každou rybou.... Odpovědět
Jan |6. dubna 2013
Recept vypadá dobře, uložím a vyzkouším... Mohu použít štiku ? je vzhledem podobná, i když nemá tečky a v mase červenou barvu a typickou chuť? Lososy u nás v rybníku nemáme...... :-) :) :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!