Listy hlávkového salátu rozdělíme,omyjeme a natrháme na menší kousky.Zbývající zeleninu zpracujeme:Cherry rajčátka rozpůlíme,papriku zbavíme jadřince,omyjeme a nakrájíme na kostičky,cibli oloupeme a nakrájíme na kolečka.Listy koriandru otrháme,kiwi oloupáme a nakrájíme na měsíčky.Jarní cibulky omyjeme a i s natí nakrájíme na drobná kolečka.Zamíchaný salát dekorativně rozložíme na čtyři talíře a připravíme si dresing.Na dresing smícháme pomerančovou šťávu,kokosové mléko,citronovou šťávu a dochutíme solí a pepřem podle chuti.Filety z lososa omyjeme,odstraníme kostičky a pokapeme citronovou šťávou.Na pánvi rozehřejeme olej a asi 10 minut filety restujeme.Po opečení je přendáme do salátu,vše zalijeme dresinkem a podáváme s bagetou.