Staňte se našimi fanoušky na:

Lusky s vajíčkem

Autor receptu: olma (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(1 hlas)
Ohodnotit recept
39× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mladé fazolové lusky očistíme a nakrájíme na malé kousky. Na pánev dáme máslo, rozpustíme, přidáme trošku vody, osolíme a dusíme doměkka a až se voda vypaří. Vejce rozšleháme s mlékem a drobně nakrájenou pažitkou, lusky touto směsí zalijeme a necháme ztuhnout. Podáváme s bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

laetti |17. června 2013
super tip Odpovědět
evahu |17. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!