Staňte se našimi fanoušky na:

Luxusní marinované medailonky

Autor receptu: Menzy (21 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na menší kousky, naklepeme a narovnáme do misky s marinádou. Přikryjeme alobalem a necháme alespoň 2 dny uležet. Uleželé maso smažíme zprudka na rozpáleném oleji. Do výpeku přilijeme trochu vody, povaříme a medailónky šťávou přeléváme. Podáváme se smaženými brambůrky a oblohou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

cvrcek |20. června 2013
zkusím :-) Odpovědět
araw |24. května 2013
Perfektní inspirace. Odpovědět
petra.konfrstova |24. května 2013
dobrota, díky za recept Odpovědět
eviti |23. května 2013
zkusím Odpovědět
laetti |23. května 2013
paráda Odpovědět
Barficka |23. května 2013
Dělám podobné Odpovědět
freya |16. května 2013
ukládám díky :-) Odpovědět
Aggie|28. května 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!