Staňte se našimi fanoušky na:

Maďarské pikantní plátky

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky masa lehce naklepeme, osolíme a silně potřeme rozmačkaným česnekem. Naskládáme do misky a zalijeme mlékem. Necháme uležet do dalšího dne v ledničce. Mouku smícháme s paprikou a tymiánem. Maso vyjmeme z mléka, necháme okapat, osušíme ubrouskem a obalíme v paprikové mouce. Na rozpáleném oleji osmažíme z každé strany asi 2 minuty. Podáváme s jakkoliv upravenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rentiér1946 |25. dubna 2013
Řekl bych, že se hlavně krásně rozleží ten česnek. Odpovědět
Sofii |24. dubna 2013
To je zajímavé. Co udělá s masem to mléko- zkřehne? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!