Staňte se našimi fanoušky na:

Majonézový tunýlek s uzeným jazykem

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Formičku srnčího hřbetu vyložíme přilnavou folií a tence nakrájenou šunkou. Žampiony spaříme ve vařící vodě, uvařený jazyk a kyselé okurky nakrájíme na kostky, promícháme s majonézou.Přimícháme želatinu a naplníme do srnčího hřbetu, necháme 3 ztuhnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |7. prosince 2013
tak to musím rozhodně zkusit, to mi bude moc chutnat Odpovědět
honzíček |24. května 2013
ukládám Odpovědět
LadyAnn |7. května 2013
moc dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!