Listové těsto rozválejte ma 5 mm silný plát a vyložte jím 6 malých koláčových formiček (pr.10cm). Těsto vytáhněte až na kraje forem a několikrát propíchněte vidličkou. Koláčky pečte asi 15 minut na 180°C a nechte je vychladnout. Vanilkový lusk rozřízněte, vyškrábejte dřeň, kterou spolu s luskem přimíchejte do mléka a krátce povařte. V misce vyšlehejte žloutky spolu se sladidlem a postupně přimíchejte mouku. Horké (ne vařící!) mléko vyšlehejte do žloutkového krému, všechno vlijte do hrnce, vyndejte vanilkový lusk a za stálého míchání nechte přejít varem. Hrnec odstavte a za občasného míchání nechte vychladnout. Na hotové a vychlazené korpusy naneste vanilkový krém a nakonec maliny. Maliny můžete obalit v sypkém sladidle nebo sladidlem posypat.