TĚSTO: 2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru krupice, 1 hrnek mléka, půl hrnku oleje, 2 vejce, 1 balení prášku do pečiva, 1 vanilkový cukr, 25 g kakaa. KRÉM: 2 malinové jogurty s kousky ovoce, 400 ml smetany ke šlehání, 2 ztužovače šlehačky, 300 ml zakysané smetany, 2 vanilkové cukry, 2 balení želatiny v prášku. Vejce vyšleháme s cukrem, přidáme olej, mléko, vanilkový cukr, kakao a polohrubou mouku promíchanou s práškem do pečiva. Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme při 180°C asi 40 minut. Necháme zchladnout.. Smetanu ušleháme se ztužovači, přimícháme zakysanou smetanu, jogurty a vanilkové cukry. Želatinu připravíme dle návodu na obalu a přidáme ji do krému. Krém rozetřeme na zchladlý kakaový korpus a necháme vychladnout.