Všechny tři varianty můžeme použít jako náplň do krabice - viz recept "Krabice na bonbony". MARCIPÁNOVÉ BRAMBORY - základní recept 200g jemného surového marcipánu, 100g moučkového cukru, 20g kakaa Moučkový cukr vhněteme do marcipánové hmoty. Vytvarujeme váleček s průměrem cca 4 cm, nakrájíme na stejně velká kolečka. Z každého kolečka vytvarujeme bramboru. Do plastového sáčku dáme kakao, dáme do něj brambory a protřepeme. Dáme do papírového košíčku. PLNĚNÉ BRAMBORY Přísady jako u základního receptu + 100g kandovaného ovoce Prohnětenou marcipánovou hmotu vytvarovanou do válečku nakrájíme na kolečka s prům. 2 cm. Kandované ovoce najemno nasekáme a rozdělíme na marcipánová kolečka. Hmotu kolem směsi stáhneme, vytvarujeme brambory a obalíme v kakau, jak výše popsáno. Dáme do papírového košíčku. S NUGÁTOVÝM JÁDREM Přísady jako u základního receptu + 1 balení ořechového nugátu Ořechový nugát dáme do chladu, pak nakrájíme na kostičky asi 1 cm velké. Marcipánovou hmotu nakrájíme na kolečka, do středu vložíme nugátové kostičky a hmotu kolem nich stáhneme, vytvarujeme brambory a obalíme v kakau. Dáme do papírového košíčku.