Smíchejte vejce,mouku,tuk,sodu,med a cukr a vytvořte těsto. Těsto nesmí být moc teplé, nejlepší je ho nechat vychladit, když je tepleší pokojové teploty špatně se rozmazává na pečící papír a spíše se lepí. Nachystejte si pět pečících papírů o velikosti plechu (obráceného) a rozdělte těsto na pět dílů, rozetřete rovnoměrně a co nejvíce po ploše plechu. Pečte dokud neuvidíte, že se těsto zvedne a zezlátne, nemělo by být moc hnědé. Teplé upečené pláty nesundávejte z papíru. Až vychladnou, můžete je sundat a namazat vychlazeným krémem. (máslo a karamelové salko) Marlenku srovnejte do hezkého tvaru a okraje pomixujte na drobnou posypku, já navíc přidávám griliášové oříšky a čokoládovou polevu. Hotovou marlenku nechávám den i dva odležet, je pak nejlepší, ale dá se jíst kdykoliv kdy chcete. U nás je někdy problém ji nechat ležet do večera :) Dobrou chuť.