Staňte se našimi fanoušky na:

Maso na grilu

Autor receptu: dajul (249 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(8 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky masa lehce naklepeme, namáčíme do marinády, ukládáme do nádoby a prokládáme čerstvou natí oregána nebo tymiánu. Nadobu přikryjeme poklicí a dáme do lednice na 24 hodin odležet, pak grilujeme - takto připravené maso můžeme upéct i v troubě. Podle toho kolik máme masa si připravíme marinády. Do nádoby dáme olej, podle chuti přidáme prolisovaný česnek, pepř, koření Steak nebo Gril Mexico, sůl a promícháme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

DAMI |14. února 2013
recept ukládám..v létě se bude hodit Odpovědět
evahu |14. února 2013
vyzkouším Odpovědět
katy9 |14. února 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
pavlinf |13. února 2013
už aby byla sezona Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!