Staňte se našimi fanoušky na:

Maso na hořčici

Autor receptu: Milouš3 (1 recept)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dělám ze zvěřiny (ale asi to půjde i z vepřového). Maso naložím do přes noc do mléka, aby zkřehlo. Druhý den naložím kousky masa do oleje, plnotučné hořčice, přidám sůl, pepř a tymián a česnek. V papiňáku osmažím cibulku, přidám naložené maso, ostatní koření a trochu vody. Daňka nechám v papiňáku alespoň 40 min. Poté dochutím solí a pepřem. Podávám se šťouchanými brambory. Není to zrovna omáčka, spíš sosík :) Dobrou chuť

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!