Staňte se našimi fanoušky na:

Masová polévka z červené řepy se smetanou

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso opereme pod tekoucí studenou vodou, dáme do hrnce se studenou vodou a přivedeme k varu.Když je asi napůl uvařeno, opereme zeleninu, nakrájíme ji a lehce podusíme ve vlastní šťávě.Zeleninu vložíme do hrnce s masem a uvaříme.Nakonec přidáme ještě zelí drobně rozkrájené, aby se nerozvařilo, a polévku dovaříme. Smetana se podává až k hotovému jídlu na stole.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |6. ledna 2013
zajímavé zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!