Náplň: 350g mletého masa, 1 cibule, lžíce desertného vína, 1/2 lžičky mletého zázvoru, špetka badyánu, špetka glutasolu, 50g drobně nakrájených bambusových výhonků (případně zelí, paprik, celeru), sůl, lžíce sójové omáčky, 2 lžíce vody, lžička škrobové moučky, pálivá paprika, olej na omaštění Těsto: 400g hladké mouky, asi 1 dl vody Omáčka: lžíce sójové omáčky, lžička oleje, pálivá paprika, 2 lžíce vývaru, zázvor, 2 stroužky česneku, lžička octa Nejdřív připravíme z mouky a vody tužší hladké těsto, dobře propracujeme a necháme asi 30 minut odpočinout přikryté utěrkou. Mezitím zpracujeme masovou náplň ze všech přísad - smícháme mleté maso s drobně nakrájenou cibulí, bambusovými výhonky (nebo jinou zeleninou) a pak s ostatními přísadami. Dobře prohněteme, podle potřeby osolíme a dochutíme pálivou paprikou. Masovou směs dáme do chladu. Z odpočatého těsta vyválíme tenkou placku (jako na nudle) a formičkou nebo skleničkou vykrájíme kolečka, na každé dáme lžičku masové náplně, přeložíme napůl a okraje taštičky pořádně přimáčkneme. Uzavřené taštičky dáme do vroucí vody a pomalu vaříme asi 10 minut, pak je vybereme cedníkem a dáme na mísu, lehce pokropíme olejem (nebo rozpuštěným sádlem) a horké podáváme spolu s omáčkou. Omáčku připravíme smícháním všech přísad a taštičky v ní namáčíme.