Staňte se našimi fanoušky na:

Medová řízky s broskvemi v alobalu

Autor receptu: vladimíra (27 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky vepřového masa naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme směsí s citrónové šťávy, medu a sojové omáčky. Jednotlivé plátky balíme do alobalu : na plátek okořeněného masa dáme rozpůlenou kompotovanou broskev, zasypeme namočenými rozinkami a sekanými vlašskými ořechy, přidáme lžíci másla. Alobal důkladně zabalíme, balíčky dáme na plech a pečeme v dobře vyhřáté troubě 1/2 - 3/4 hodiny. Podáváme s rozinkovou rýží : rýži spaříme teplou vodou a několikrát propláchneme studenou vodou, rozinky necháme máčet dvě hodiny ve studené vodě.V mírně osolené vodě pak rýži společně s rozinkami uvaříme do měkka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

E- |17. září 2013
super tip Odpovědět
water |9. června 2013
zajímavé :-) Odpovědět
Hrabča |22. května 2013
super Odpovědět
Zůz |14. května 2013
maso v kombinaci s medem je moc dobré Odpovědět
freya |13. května 2013
ukládám Odpovědět
eviti |13. května 2013
určitě vyzkouším - bude to dobré Odpovědět
Aggie|13. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!