Mouku prosejeme na vál. Přidáme cukr, zahřátý med, žloutky a mléko. Ochutíme rumem. Vše důkladně propracujte na hladké těsto, které necháme alespoň dvě hodiny v chladničce odpočinout. Odpočaté těsto rozválíme na tenký plát, z kterého vykrajujeme kolečka o průměru 7 cm. Pokládáme je na plech vyložený pečícím papírem a pečeme ve vyhřáté troubě na 200° do světle zlatavé barvy. Ještě teplé stáčíme do kornoutků. Je dobré jich péct nejvíc 5, po vychladnutí nejdou stáčet. Necháme vychladnout a okraj namočíme do čokoládové polevy. Kornoutky naplníme krémem ze salka. Salko vaříme 2 hod. den dopředu a necháme vychladnout. Druhý den zašleháme do másla. Může se přidat uvařený vychladnutý pudink. Krém není tak sladký.