TĚSTO - 50g másla, 2 lžíce medu, 80g krupicového cukru, 50ml mléka, 1 vejce, 1 lžíce octa, 250g hladké mouky, 1 lžíce jedlé sody KRÉM - 250g másla, 200ml kondenz.mléka slaz. (salko), 20ml rumu DOHOTOVENÍ - 100g nastrouhané vlašské ořechy Máslo s medem, cukrem a mlékem rozpustit, pak směs sundat z ohně, přidat vejce, ocet a promíchat. Za stálého míchání přisypat prosátou mouku s jedlou sodou. Vše zpracovat na nelepivé těsto, rozválet na plát silný 4mm. Vykrájet 36 koleček (prům. 5cm). Z odkrojků vykrájet 12 malých koleček (prům. 2,5cm), kolečka i zbytky těsta dát na plechy s pečícím papírem. Postupně péct na 200°C asi 5 minut. Po upečení nechat vychladnout. Máslo vyšlehat za postupného přidávání kondenz.mléka na hladký krém, ochutit rumem. Vychladlé odkrojky nastrouhat nebo rozdrtit, nastrouhané vlašské ořechy smíchat s drobečky. Medovým krémem vždy na sebe slepíme 3 větší kolečka. Pak celý povrch dortíčků potřeme krémem a obalíme ve směsi drobečků s ořechy. Vršek dortíčků ozdobit malými kolečky z upečeného těsta a na ně dát marcipánovou hvězdičku, buď předem připravenou nebo koupenou.